• Teaser

Енергийно чистене на човека

(5 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Живот в чистота, цялост, лекота

Практически курс

Курсът се проведе на 27 ноември 2021 г. Сега може да придобиете записа. Ако имате въпроси, може да ни пишете. Два откъса от курса - най-отдолу.

energy cleansing

energy cleansing1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 energy cleansing3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ние хората сме многоизмерни същества, освен физическо тяло, имаме емоционално, ментално и духовни тела. Дори да спазваме прекрасен режим на хранене, пиене на вода, движение, дишане и т.н., може да се случи да не се чувстваме добре. На този курс ще разгледаме именно този вариант. Защо понякога … или постоянно … нямаме енергия, защо не върви, къде ни е ентусиазма за живот, защо се случват куцузи и т.н. Откъде идва това и какво е това?! И най-важното – какво може да направим! От личен опит и на двете – когато става въпрос за енергийни вмешателства или енерген хаос, нещата не се оправят от само себе си и лека полека става все по-зле. А понякога едно-две лесни действия може да променят цялата картинка. Е, няма да знаем, докато не пробваме. Вселената винаги подкрепя, стига да види осъзнатостта и решимостта на човека. Да действаме!

Записът е 5 часа - презентация от 60 слайда и 13 практики за енергийно пречистване на човека. Споделяме безценен личен опит и осъзнавания цял ден. Ясни и подробни обяснения. Ако имате въпроси, може да ни пишете.

 

Водещи: инж. Елза Панайотова и Ваня Кънева.

Ние работим по тези въпроси повече от 20 години. Имаме наши наблюдения и опит. Първо заради нас, а сега сме готови да го споделим и с вас.


Обмен на изобилие: 160 лв.

Курсът може да придобиете след заплащане по сметка:

"Ел Ем 88" ЕООД
Unicredit Bulbank
IBAN: BG07UNCR70001525167028
ЕИК: 207206784

О
снование: курс Енергийно чистене на човека

Повече информация:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!