• Teaser

Неутрализатор на вредни излъчвания от GSM, PC, TV

(73 гласа, рейтинг 4.68 от 5)

neutralizer

Съвременните технически постижения направиха животът ни в много отношения по-лесен, рознообразен и забавен. От друга страна, повечето от нас живеят в градове, в които излъчванията на уредите и устройствата, които ползваме, са много и са силни. Тези излъчвания нямат нищо общо с природната среда, в която е здравословно да живеем.

Целта на Неутрализатора е да преобразува вредните енерго-информационни въздействия от изброените уреди в безвредни за организма на човека.

Поставя се върху:
- мобилни телефони – под протектора на задната страна с връх на триъгълник нагоре, най-добре работи когато се сложи в долната една трета на телефона;
GSM neutralizer- компютри и телевизори – поставя се в левия долен ъгъл на екрана без да пречи на изображението;
- лаптопи, таблети - където има място.

Повърхността, на която се поставя Неутрализатора трябва да е чиста и равна. Той самият е с лепяща се повърхност. Не нарушава нормалната работа на въпросните устройства, запазва радиуса им на действие и качеството на сигнала. Въздейства само върху потока на излъчване на устройствата, безвреден е за човека и хармонизира средата.

Неутрализаторът има следните изследвания:

- замервания чрез уред за енерго-информационна адаптометрия, резултатите може да видите по-долу;
- радиестезични тестове за работата си от няколко доказани радиестезисти.


Неутрализаторът е кръгъл стикер с диагонал 4,4 см,
PCTV neutralizerцена 36 лв.

Повече информация и поръчки:
инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

Изследване на въздействието върху човек на GSM без защита и на GSM със залепен „Неутрализатор на вредни излъчвания от GSM”

aura 1aura 2Направихме 3 замервания чрез уред за енерго-информацияонна адаптометрия*:
1. На човека без телефон /телефонът беше в другата стая/
2. На човек, след като е говорил 15 мин. по телефон без защита.
3. На човек, след като е говорил 15 мин. по телефон със защита, т.е. с Неутрализатора по горе.

Изображения бяха много, избрахме 2 от тях, които показват най-ясно какво се случи:
- Човекът беше с по-слаба аура откъм краката, слабо заземяване, съответно студени крака и по-слабо оросяване там. След разговора по телефон без защита, аурата „се дръпна” още по-нагоре, т.е. положението се влоши.
- Човекът имаше „вдлъбвания” в аурата, което говори за определени външни въздействия. След разговор без защита те станаха по-големи. След разговор със защита станаха по-малки, дори се подобриха.
- Аурата е много по-хармонична, плътна и силна когато човекът говори по телефон със защита.

*Енерго-информационната адаптометрия е предназначена за получаване на данни за енерго-информационната матрица на човека, визуализация на получената информация в графичен двуизмерен или триизмерен вид, мониторинг на дейността на енергийните центрове на човешкото тяло. В момента е един от най-бързите и обективни системи за анализ на състоянието на матрицата на човека и за оценка на неговата адаптация в околната среда.

Отзиви:

Iva Elenkova във FB: При мен телефон на около година, нов модел, загряваше след 15 на мин говорене. Имах случай с над 9-10 ч нон стоп разговорене и усетих, че нещо е различно. След още няколко пъти, в които се наложи да съм на телефона по 5-6ч с липса на загряване, звъннах на Елза да и съобщя този ефект. Благодаря, бузата вече не ми пламти.

Мариета. Ухото вече не ме боли докато говоря. Първо изтръпваше, после започваше да боли. Много. След като поставих Неутрализатора, престана да ме боли изобщо, дори и при 40-50 мин. разговор.

Елза. Моята глава е много чувствителна. Ако говоря повече от 30 мин. вътре в центъра на главата получавам тежест и бучене, а след разговор съм замаяна. След този Неутрализатор това усещане го няма и при повече от 1 час разговор.

За вредните вълни от GSM, PC, TV разказахме и в друга статия като дадохме идеи как може да ограничим вредното въздействия върху нас.

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!.