Неутрализатор на вредни електромагнитни излъчвания от GSM, PC, TV, рутър, микровеле

(30 гласа, рейтинг 4.80 от 5)

За вредните вълни от GSM, PC, TV разказахме в предишна статия и дадохме идеи как може да ограничим вредното въздействия върху нас. Сега ще разкажем за защита от тези излъчвания.


6 shieldСкоро реших да разгледам по-обстойно съществуващите Неутрализатори за да избера нови за мен и семейството ми. Всъщност ние отдавна ползваме, но някои изгубихме при смяна на телефоните, други са неудобни. Освен това трябваше да обърна внимание и на рутърите в домовете ни, за които до този момент нямахме неутрализатори. Намерих 4 фирми, които предлагат такива устройства и организирахме радиестезично мерене на продуктите. Два от продуктите се оказаха много добри, изборът ми се спря върху един от тях. Честно казано всички имат ефективно въздействие, но са с много различни цени и доста различни проценти ефективност. Моят избор е за персонален неутрализатор Неутроник – изделие на учените от руския център за екологични, научно-технически и социално-културни инициативи „ВАЛКОН”.


shield GSMПредставлява холограмен стикер – антена, направена от токопроводими материали: злато, платина, титан, сребро, нанесени чрез лазерни технологии върху тънка прозрачна основа. Антената е във вид на изображението със специална конфигурация. Тя преобразува вредните външни влияния (електро-магнитни и информационни вредни влияния) в безвредни за организма на човека.
Стикерът-антена е с размери 40 мм на 40 мм. Дебелината му е 0,6 мм, т.е. е съвсем тънък и не пречи.
Може да се използва за:
- мобилни телефони – слага се отзад горе върху капачето на мобилния телефон, под протектора (ако ползвате такъв), с триъгълничето на изображението надолу
- компютри и телевизори – слага се в левия долен ъгъл на екрана, на снимката е показано как съм го монтирала на моя компютър за да не ми закрива иконите, триъгълничето на изображението също сочи надолу
- рутъри – слага се на горния капак на Wi-Fi рутъра    
- микровълнова печка – слага се в долната част на вратата
- лаптопи, таблети, стига да намерите място където да го сложите без да ви пречи, напомням - размерът е 40 мм на 40 мм


shield PCПовърхността, на която слагата Неутроник трябва да е чиста и равна. Той самият е с лепяща се повърхност. Но може да го сложите и върху прозрачен ламинат и да го залепите с двустранно тиксо, така ще може да го местите ако се налага.
Стикерът-антена не нарушава или влошава нормалната работа на въпросните устройства. Не намалява радиусът им на действие, нито качеството на сигнала. Въздейства само върху потокът на излъчване на  устройствата, безвреден е за човека и хармонизира средата.


Устройството има клинични изпитания, диагностика чрез биорезонанс и множество други тестове. Например: прави се биорезонансна диагностика на човек без GSM, със GSM по който говори и с GSM по който говори, но на който има залепен Неутроник. На изображенията ясно се вижда, че работещият GSM с Неутроник не влияе на човека така както влияе работещият GSM без защита, т.е. Неутроник премахва вредното влияние на GSM върху хората.

shield router

Мога да ви изпратя още информация - около 10 стр. на български + около 20 стр. на руски език с обяснения за принципа на действие, изследвания, тестове, сертификати, патенти, награди и др.


Цената на Неутроник е 32 лв.
Може да поръчате на тел. +359 887650176 Елза Панайотова или на мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

От днес 26 март 2020 г. обябвявам разпродажба на Неутрониците, които имам, те са 6 броя. Цената им при тази рапродажба е 26 лв. Повече няма да ги имам, ще имам друг продукт.

 

 

 

инж.
Фън Шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!.