• Teaser

Неутрализатор на вредни излъчвания от GSM, PC, TV, рутер, микровеле

(62 гласа, рейтинг 4.71 от 5)

neutralizer

За вредните вълни от GSM, PC, TV разказахме в друга статия и дадохме идеи как може да ограничим вредното въздействия върху нас. Сега ще разкажем за защита от тези излъчвания.

Неутрализаторът представлява изображение със специална конфигурация върху стикер.

Той преобразува вредните енерго-информационни влияния от изброените уреди в безвредни за организма на човека.
Стикерът е кръг с диаметър 44 мм.

Използва се за:
- мобилни телефони – поставя се отзад върху капачето на мобилния телефон, под протектора (трябва да ползвате такъв), с върха на триъгълник нагоре. Това е симетрична GSM neutralizerфигура, има 6 върха, няма значение кой от тях ще е нагоре. Най-добре работи когато се сложи в долната една трета на телефона
- компютри и телевизори – поставя се в левия долен ъгъл на екрана
- рутери – поставя се на горния капак на Wi-Fi рутъра
- микровълнова печка – поставя се в долната част на вратата
- лаптопи, таблети, стига да намерите място където да го сложите без да ви пречи.

Повърхността, на която се поставя Неутрализатора трябва да е чиста и равна. Той самият е с лепяща се повърхност. Не нарушава нормалната работа на въпросните устройства, запазва радиуса им на действие и качеството на сигнала. Въздейства само върху потока на излъчване на устройствата, безвреден е за човека и хармонизира средата.
Устройството има замервания с уред за енерго-информационна адаптометрия и радиестезични тестове за работата си.

Цената на Неутрализатора е 36 лв. с включено ДДС.
Неутрализаторът е авторска разработка на инж. Елза Панайотова и Ваня Кънева.
PCTV neutralizerМоля уважавайте нашето творение и го използвайте с почит и благодарност, Неутрализаторът работи за вас.
Бъдете благословени със здраве, любов и осъзнатост!

Повече информация и поръчки:
инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Изследване на въздействието върху човек на GSM без защита и на GSM със залепен „Неутрализатор на вредни излъчвания от GSM”

aura 1aura 2Направихме 3 замервания чрез уред за енерго-информацияонна адаптометрия*:
1. На човека без телефон /телефонът беше в другата стая/
2. На човек, след като е говорил 15 мин. по телефон без защита.
3. На човек, след като е говорил 15 мин. по телефон със защита, т.е. с Неутрализатора по горе.

Изображения бяха много, избрахме 2 от тях, които показват най-ясно какво се случи:
- Човекът беше с по-слаба аура откъм краката, слабо заземяване, съответно студени крака и по-слабо оросяване там. След разговора по телефон без защита, аурата „се дръпна” още по-нагоре, т.е. положението се влоши.
- Човекът имаше „вдлъбвания” в аурата, което говори за определени външни въздействия. След разговор без защита те станаха по-големи. След разговор със защита станаха по-малки, дори се подобриха.
- Аурата е много по-хармонична, плътна и силна когато човекът говори по телефон със защита.

*Енерго-информационната адаптометрия е предназначена за получаване на данни за енерго-информационната матрица на човека, визуализация на получената информация в графичен двуизмерен или триизмерен вид, мониторинг на дейността на енергийните центрове на човешкото тяло. В момента е един от най-бързите и обективни системи за анализ на състоянието на матрицата на човека и за оценка на неговата адаптация в околната среда.

Отзиви:

Iva Elenkova във FB: При мен телефон на около година, нов модел, загряваше след 15 на мин говорене. Имах случай с над 9-10 ч нон стоп разговорене и усетих, че нещо е различно. След още няколко пъти, в които се наложи да съм на телефона по 5-6ч с липса на загряване, звъннах на Елза да и съобщя този ефект. Благодаря, бузата вече не ми пламти.

Мариета. Ухото вече не ме боли докато говоря. Първо изтръпваше, после започваше да боли. Много. След като поставих Неутрализатора, престана да ме боли изобщо, дори и при 40-50 мин. разговор.

Елза. Моята глава е много чувствителна. Ако говоря повече от 30 мин. вътре в центъра на главата получавам тежест и бучене, а след разговор съм замаяна. След този Неутрализатор това усещане го няма и при повече от 1 час разговор.

Клип 3 мин. за сакралната геометрия:

https://www.youtube.com/watch?v=YhSKFVCa3V0 (копирайте линка).

Както виждате, тези фигури се многоизмерни - разширяват се в пространството и времето.

 

Може да поръчате на мейл или по тел.
Доставката е чрез наложен платеж по ЕКОНТ.

Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Бъдете благословени със здраве, любов и осъзнатост!

 инж.
Фън Шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!.