• Teaser

Пространствени хармонизатори

(48 гласа, рейтинг 4.98 от 5)

Нов клас хармонизатори за дома и работното място - съвременен Фън Шуй

Да започнем с древния класически Фън Шуй.
flower of life 1Фън Шуй е стройна система на повече от 5000 години за хармонизиране на пространствата, които обитаваме. Изследва се околната среда, правят се хороскопи на пространството и на хората, откриват се най-благоприятните места и посоки за легла, бюра, печка, врати, съвместяват се даденостите на пространството и конкретните хора, има активации на различни сфери от живота. За всичко това има куп статии в сайта. В идеалният случай избираме място, посока и вътрешно разпределение на къща, която ще строим. В повечето реални случаи вече имаме апартамент, офис, магазин или построена къща.
Древният Фън Шуй е уникална система и ако стигнете до истинските школи и сте мотивирани, може да получите прекрасни резултати. Уважавам го дълбоко, за мен той е страст за цял живот и не за един даже.
В древния Фън Шуй ефективни лечения и хармонизатори няма.


flower of life 2На снимките – нашите съвременни Пространствени хармонизатори.

1 и 2 – Цветето на живота. Върху графитеносив или върху млечнобял фон. Диаметър 12 см. Цена 48 лв. с включено ДДС
3 – Мантра – мандала. Малка с диаметър 6 см, цена 18 лв. и голяма с диаметър 12 см, цена 48 лв. с включено ДДС
4 - Комплект пространствени хармонизатори за „Тоалетно Ша”. Цена: 84 лв. за комплекта с включено ДДС

5 - Пространствен хармонизатор "Пазител". Цена 144 лв. с включено ДДС

https://www.fengshuibg.com/proposals/guardian.html

6 - Цветето на живота за огледало. Диаметър 6,5 см. Цена 36 лв. с включено ДДС

Какво се случва когато не можем да използваме най-благоприятните места за легла, бюра, печка?! Или има Ша и то не може да изчезне?! Какво правим ако самият хороскоп на дома не подрепя здравето, дълголетието и взаимоотношенията?! Или хороскопът на офиса или магазина не подкрепя паричния поток и изобилието?! И т.н. ... много нещаOM може да има. А често жилището вече е обзаведено и хората не са съгласни на никакви размествания.

Стоп! Няма да ви занимавам с плашилки. Казвам решения, решенията според нас. Те са на база многогодишен опит, древни знания, съвременни открития и канализирана информация. А ние сме Елза Панайотова и Ваня Кънева.

Нашето решение е да използваме съвременни инструменти за:
- неутрализиране на геопатология, лечение на Ша и др.
- трансформиране на нехармоничните фактори от хороскопите на дома
- поддържане на енергийна и информационна чистота и хармония
- хармонизиране на пространството и хората
- зареждане на пространството с жизнена енергия или Ци, Чи, Прана, Оргон
- създаване на информационно поле на Божествена Любов, Истина и Мъдрост

WCВсичко това позволява да се чувстваме добре у дома и на работното място, зарежда ни с енергия, спим по-добре, заредени сме с повече ентусиазъм и се движим през живота с повече лекота и смисъл. Но ... не отменя нашата лична отговорност за вътрешното ни състояние и духовно развитие. Както му казваме – това са външни инструменти. Създаваме хармонична среда, а кой как ще я използва е въпрос на личен избор и съзнание.

Внимание! Това не е древен Фън Шуй. Това е съвременен подход в помощ на хармонията на дома. Всички хармонизатори са създадени с определена цел и идея, те имат определено място и своята функция. Действието им е проверено от екип добри радиестезисти и хора с ясновиждане и яснознание.

Всички пространствени хармонизатори са авторска разработка на инж. Елза Панайотова и Ваня Кънева. Моля уважавайте нашето творение и ги използвайте с почит и благодарност, те работят за вас.
Бъдете благословени със здраве, любов и осъзнатост!

 

Може да поръчате на мейл или по тел.
Доставката е чрез наложен платеж по ЕКОНТ.

Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
mirrorинж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Клип 3 мин. за сакралната геометрия:

https://www.youtube.com/watch?v=YhSKFVCa3V0 (копирайте линка).

Както виждате, тези фигури се многоизмерни - разширяват се в пространството и времето.

 
инж. Елза Панайотова, Фън шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/

Aвтopcĸитe пpaвa въpxy пyблиĸaциитe пpинaдлeжaт нa caйтa. Maтepиaли или чacти oт тяx мoгaт дa ce пoлзвaт пpи ycлoвиe чe e цитиpaн aвтopa, имa линĸ ĸъм изтoчниĸa и имaтe paзpeшeниe oт нac зa тoвa. Блaгoдapим пpeдвapитeлнo!