• Teaser

Хармонизатори

(43 гласа, рейтинг 4.95 от 5)

Биоенергийни и пространствени хармонизатори

harmonizersМоже да ги разгледате от падащите менюта горе на раздел ХАРМОНИЗАТОРИ или от линковете по-долу.

Защо се налага да правим хармонизатори?!
В древният класически Фън Шуй има различни школи, течения, майстори, концепции. Всичките те залагат основно на изследване на формите около дома, на разположенията вътре в дома, на плавния поток и баланс на енергиите и т.н. И почти никъде в никоя школа няма лечения, т.е. коректори, с какво бихме могли да променим дадена ситуация.

Например леглото е в сектор със силно неблагоприятни енерии или в много неблагоприятна посока. Но дизайнът на дома вече е реализиран, всичко е направено удобно и с много вкус. Колко хора в България са толкова навити да преместят леглото, дори и да вярват във Фън Шуй?! А какво да направим без да местим леглото ...

Друг пример. Входната врата е много важна като място и посока. Ясно е, че ако не са добри, няма как да я преместим. Трябвало е да мислим на етап проектиране на къща или избор на жилище.

Затова нашето решение е да използваме хармонизатори за корекция, баланс, синхронизиране и в крайна сметка най-точната дума е „хармонизиране” на енергиите, пространствата, взаимодействието им с хората ...

 

Всеки хармонизатор се е появил на бял свят като резултат от определена нужда. В описанието на всеки сме дали идеи за какво може да се използва. Тези идеи са породени от практиката.

Ако използвате радиестезия, приложна кинезиология, ясновидство или имате друт начин да определите кое е добре за вас, използвайте го. Ще ни е интересно да ни разкажете. И сме готови да обсъдим определени казуси кое къде и каква работа би свършило.

Хармонизаторите, които правим може да се нарекат съвременен Фън Шуй или просто хармонизатори за дома и всяко друго пространство.

Направени са на база ефект на формата, сакрална геометрия, работа с кристали, канализирана информация и др. Тествани са чрез радиестезия, приложна кинезиология, ясновидство, яснознаене и понякога чрез уред за енергоинформационна адаптометрия. Тестовете са от нас, от приятели и често от непознати до тогава хора.

Хармонизаторите се съчетават чудесно помежду си и работят заедно в синхрон. Това означава, че в един дом, офис, пространство може да се сложат няколко различни биоенергийни и пространствени хармонизатори. Може да си изберете на интуиция или да преценим заедно какви, колко, къде.

Пространствени хармонизатори
https://www.fengshuibg.com/proposals/pyramid

Хармонизатор "Пазител" за дома и офиса

https://www.fengshuibg.com/articles/articles/318-guardian.html

Неутрализатор на вредни излъчвания от GSM, PC, TV, рутер, микровеле

https://www.fengshuibg.com/proposals/shield.html

Неутрализатори на геопатология
https://www.fengshuibg.com/proposals/spiral

Лечение за тоалетно Ша

https://www.fengshuibg.com/proposals/wc.html

Лечение за липсващи сектори
https://www.fengshuibg.com/proposals/energisers.html

Инфонити
https://www.fengshuibg.com/proposals/infoniti.html

Стрелка - за излъчване на ръбове, колони, греди, скосени тавани

https://www.fengshuibg.com/proposals/arrow.html

Оргонити - видове и предназначение:
https://www.fengshuibg.com/proposals/orgonits

Амулет Метатрон

https://www.fengshuibg.com/proposals/amulet.html

Галерия с кристални мандали:
https://www.fengshuibg.com/proposals/crystal-mandalas-gallery

Описание на кристалните мандали – за какво служат, на какъв принцип работят, как се изработват:
https://www.fengshuibg.com/proposals/crystal-mandalas-opisanie
Структуризатор за вода:
https://www.fengshuibg.com/proposals/water-structure

 

Моля уважавайте нашето творение и ги използвайте с почит и благодарност, те работят за вас.
Бъдете благословени със здраве, любов и осъзнатост!

За повече информация, консултация и въпроси:
инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!

 инж.
Фън шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/