• Teaser

Амулет Метатрон

(17 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Универсален личен защитник - амулет Метатрон. Може да се носи като бижу или в джоба.

На снимката - амулет Метатрон.

Създадохме този амулет след изследванията на „Неутрализатора за GSM, рутер, PC, TV и др.” Дамата, която направи изследванията на въздействието на Неутрализатора чрез енерго-информационна адптометрия и чрез радиестезия даде идеята: „Направето го на амулет. Вдига статуса на човека с 15 пункта когато си носи телефона с неутрализатор.” Благодарим за идеята!
Направихме го по различна технология, практична за изработка на бижу.

Изображението е символа „Куб на Метатрон”. То е част от сакралната геометрия. Съдържа в себе си 13 информационни системи за законите, строежа и отношенията в тази Вселена, в която живеем. Една от тези системи е системата на петте Платонови тела: Куб /Земя/, Тетраедър /Огън/, Октаедър /Въздух/, Икосаедър /Вода/, Додекаедър /Етер/.
Повече може да прочетете в книгата „Цветето на живота” на Друнвало Мелхиседек.

amuletiАмулетът въздейства на торсионните или микролептонни излъчвания, преструктурирайки хаоса в хармония. Въздействието му е повече информационно, отколкото енергийно, затова се усеща фино и леко.
Изображението не е свързано с никоя религия, вярване, метод, система и е универсално човешко. Не може да се използа за манипулация и в двете посоки – от човека и към човека.

Амулетът е с външен диаметър 45 мм.
Има два дизайна - с тъмно син кант и със сребрист кант.
Може да се носи постоянно, освен по време на баня, сауна, басейн.
Цена: 72 лв. с включено ДДС.

Амулетът е авторска разработка на инж. Елза Панайотова и Ваня Кънева. Той е резултат от нашите многогодишни осъзнавания и изследвания. Всичко в него е преценено – пропорции, материали, начин на изработка. Моля уважавайте нашето творение и го използвайте с почит и благодарност. Амулетът работи за вас.

Амулетът имa:
- paдиecтeзични тecтoвe зa paбoтaтa cи от няколко доказани радиестезиста
- пoтвъpждeниe oт xopa c яcнoвиждaнe, яcнoyceщaнe, яснознание
- замервания чрез уред за енерго-информационна адаптометрия.

personal harmonizerМоже да поръчате на мейл или по тел.
Доставката е чрез наложен платеж по ЕКОНТ.

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Този амулет може да работи заедно с Личен хармонизатор, който се намира у дома и работи от там:

https://www.fengshuibg.com/proposals/orgonits.html

Бъдете благословени със здраве, любов и осъзнатост!


Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!