• Teaser

Амулет Метатрон

(14 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Универсален личен защитник - амулет Метатрон. Може да се носи като бижу или в джоба.

На снимката - амулет Метатрон.

Създадохме този амулет след изследванията на „Неутрализатора за GSM, рутер, PC, TV и др.” Дамата, която направи изследванията на въздействието на Неутрализатора чрез енерго-информационна адптометрия и чрез радиестезия даде идеята: „Направето го на амулет. Вдига статуса на човека с 15 пункта когато си носи телефона с неутрализатор.” Благодарим за идеята!
Направихме го по различна технология, практична за изработка на бижу.

Изображението е символа „Куб на Метатрон”. То е част от сакралната геометрия. Съдържа в себе си 13 информационни системи за законите, строежа и отношенията в тази Вселена, в която живеем. Една от тези системи е системата на петте Платонови тела: Куб /Земя/, Тетраедър /Огън/, Октаедър /Въздух/, Икосаедър /Вода/, Додекаедър /Етер/.
Повече може да прочетете в книгата „Цветето на живота” на Друнвало Мелхиседек.

amuletiАмулетът въздейства на торсионните или микролептонни излъчвания, преструктурирайки хаоса в хармония. Въздействието му е повече информационно, отколкото енергийно, затова се усеща фино и леко.
Изображението не е свързано с никоя религия, вярване, метод, система и е универсално човешко. Не може да се използа за манипулация и в двете посоки – от човека и към човека.

Амулетът е с външен диаметър 45 мм.
Има два дизайна - с тъмно син кант и със сребрист кант.
Може да се носи постоянно, освен по време на баня, сауна, басейн.
Цена: 60 лв.

Амулетът е авторска разработка на инж. Елза Панайотова и Ваня Кънева. Той е резултат от нашите многогодишни осъзнавания и изследвания. Всичко в него е преценено – пропорции, материали, начин на изработка. Моля уважавайте нашето творение и го използвайте с почит и благодарност. Амулетът работи за вас.

Амулетът имa:
- paдиecтeзични тecтoвe зa paбoтaтa cи от няколко доказани радиестезиста
- пoтвъpждeниe oт xopa c яcнoвиждaнe, яcнoyceщaнe, яснознание
- замервания чрез уред за енерго-информационна адаптометрия.

Бъдете благословени със здраве, любов и осъзнатост!

Повече информация и поръчки:
инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате
разрешение от нас за това. Благодарим предварително!