Кадуцей, Енергизатор, Неутрализатор на геопатология, Хармонизатор

(2 гласа, рейтинг 4.50 от 5)

energisersПредставям на вниманието ви биоенергийните хармонизатори на Асен Асенов или както той ги е нарекъл  „Оргонни терапевтични и защитни изделия”. Те са направени на базата на торсионни полета, оргонни технологии, свещена геометрия и безкрайно много радиестезични проверки. За да разработиш такива изделия с това качество е необходимо не само да си добър радиестезист, но и да ти идва информация „отгоре”. Спокойно ги препоръчвам, защото всичко проверихме върху нас. Работят чудесно!

1. Кадуцей на Мировинг
Това изделие е лична енергийна защита, като същевременно зарежда енергийно. Най-силно се усеща когато се хване с двете ръце като дръжка. Обикновено усещането по тялото е там, където има най-голяма нужда от жизнена енергия. Може да се носи постоянно със себе си – в джоб, в чанта, може да се държи на бюрото, в чекмедже, на рафт близо до нас, на нощното шкафче в спалнята ...
Особено подходящ е за хора, които имат напрегната работа, работят с много хора или се чувстват хронично уморени и изнервени поради други причини. Създава мощно позитивно защитно – зареждащо сферично поле с радиус около 16 метра, т.е. обхваща една голяма стая, малък магазин, колата ... Кадуцеят на Мировинг във варианта, разработен от Асен Асенов намалява стреса и конфликтните ситуации още преди да възникнат третоизмерно.
Имаме отлични отзиви от употребата му от адвокати, съдии, продавач-консултанти, психолози, шофьори, от хора, които пътуват много в градския транспорт (а там може да полепим чужди енергии), от свръхчувствителни хора, които усещат и попиват нехармонични енергии и мисли. Ако медитирате с него, ще видите колко по-ефективна ще е медитацията ви.

Цена: 150 лв.

2. Енергизатор „Здраве”
Енергизаторът се поставя върху тялото със златната повърхност към него. Слага се където е необходимо: там където боли, върху изгорено, където знаем, че има проблем. Може да се държи толкова време, колкото ни е комфортно. Той налива директно енергия на мястото и попълва дупките в аурата. Създава обемно поле.
Примери от практиката
Получих средно силни, но неприятни болки в бъбреците (то кои ли болки са приятни). Сложих си колан за кръст и два енергизатора в него – върху единия и другия бъбрек. Болките отпуснаха и аз заспах. Събудих се на сутринта чисто нова, нищо не болеше. Същото съм го правила и на яйчниците. Ако имате един Енергизатор може да редувате ту отляво, ту отдясно.
Друго приложение на Енергизатора е за зареждане на вода – стъклена кана с вода върху златната повърхност.

Цена: 150 лв.

Оздравителна кутия ОК
Тези малки кутийки вършат същата работа като Енергизатора, но са разработени за използване на места, където не може да се сложи Енергизатора: колена, лакът, гърло ... Имат удобни каишки, които дават възможност да се носят постоянно.

Цена: 120 лв.

3. Активатор „Извор”
Този изделие се слага на тръбата на душа. Ако се прибирате вечер от работа скапан, изнервен, изтощен, това е момента да пробвате Активатора. Защото тогава ще го усетите най-силно. Водата, преминала през него е енергизирана. Тя ще изчисти аурата ви от много енергийни замърсявания, получени през деня. След душ с активираната по този начин вода, човек се чувства бодър, силно тонизиран, нервността изчезва.
Монтъжът е лесен. Отвива се шланга на душа, слага се Активатора, завива се шланга, закрепяме Активатора с щипките под него за да не се плъзга насам-натам.
Има модел на Активатора, който може да се сложи и на цялата водопроводна система.

Цена: 150 лв. за душ, 160 лв. за батерия, 180 лв. за водопровод

4. Неутрализатор на геопатогенни зони „Щит”
Неутрализаторът се слага на пода и елиминира всички вредни вълни от геопатология. Това е неоценим инструмент за всеки радиестезист, който се занимава с геопатология. Заслужава си да се използва, ако ви е направено радиестезично замерване и знаете, че в пространство, което обитавате има вредни вълни от: подземни течащи води, разломи, пукнатини в земната кора, подземни кухини, руди, мрежи на Хартман и Кюри и др. Неутрализаторът излъчва мощно енергийно поле по равна повърхност. Слага се със златната повърхност надолу.

Цена: 150 лв.

5. Хармонизатор на околната среда
Хармонизаторът е предназначен за енергийно зареждане на големи пространства: дворове, складове, големи магазини и други. Създава тороидно енергийно поле, което преминава през дървени и стъклени прегради, не преминава през тухлени и бетонни стени. На открито радиусът му на действие е около 300 метра. Разработен е на база на хармонизаторите на Слим Спърлинг, като принципната схема е усъвършенствана и действието му е многократно по-силно.  Поставя се на земята или на пода.

Цена: 180 лв.

Повече информация и поръчки: Елза Панайотова 0887650176

Aвтopcĸитe пpaвa въpxy пyблиĸaциитe пpинaдлeжaт нa caйтa. Maтepиaли или чacти oт тяx мoгaт дa ce пoлзвaт пpи ycлoвиe чe e цитиpaн aвтopa, имa линĸ ĸъм изтoчниĸa и имaтe paзpeшeниe oт нac зa тoвa. Блaгoдapим пpeдвapитeлнo!