Ликвидатор на геопатология

(6 гласа, рейтинг 4.67 от 5)

likvidator

Ликвидаторът е мощен биоенергиен хармонизатор, който трансформира въздействията от вредните вълни от геопатология и силни електро-магнитни полета в хармонични въздействия. Геопатология са излъчвания от Земята, причинени от подземни течащи и застойни води, руди, разломи, пукнатини, кухини и др.


Устройството е конструирано да привлича и реверсира нехармоничните полета в хармонични, да усилва многократно, разширява и разпространява хармонизираната жизнена енергия.


Радиусът на действие на ликвидатора зависи от:
- силата и вида на геопатологията и електромагнитните полета
- от геометрията и особеностите на пространството.


Мястото му е на пода. Къде да се постави може да усетите сами или може да се направи радиестезично замерване. Единствено не препоръчваме да се слага точно ПОД леглото, но може да се сложи ДО леглото. Един Ликвидатор е напълно достатъчен за една стая, но е възможно действието му да покрие повече стаи. Това се уточнява чрез радиестезично мерене или на усещане.


При разработката на Ликвидатора са използвани различни технологии, които взаимно усилват действието си: принципа на оргонното поле, ефект на формата, свещена геометрия и пропорции.


Устройството е авторска разработка на инженер и радиестезист Славея Славова и мощното му действието е потвърдено от водещи радиестезисти в България.

Диаметър на основата – около 9 см.

Височина – около 9 см.

Понеже това е напълно ръчно направено изделие, размерите са приблизителни, може да имат разлики +/- няколко милиметра, което не се отразява на основното им действие.


Цена: 150 лв.

 

Повече информация и поръчки: Елза Панайотова 0887650176

Aвтopcĸитe пpaвa въpxy пyблиĸaциитe пpинaдлeжaт нa caйтa. Maтepиaли или чacти oт тяx мoгaт дa ce пoлзвaт пpи ycлoвиe чe e цитиpaн aвтopa, имa линĸ ĸъм изтoчниĸa и имaтe paзpeшeниe oт нac зa тoвa. Блaгoдapим пpeдвapитeлнo!