• Teaser

Неутрализатори на геопатология

(40 гласа, рейтинг 4.95 от 5)

Вредни вълни от геопатогенни зони - що е то и как да ги трансформираме в хармонични въздействия

Геопатология е общ термин, с който се описват излъчвания от Земята, причинени от:
- подземни течащи и застойни води
- руди, разломи, пукнатини в земната кора
- кухини в земната кора
- телурични зони
- археологични обекти под земята
- и др.
Тези излъчвания са естествени за Земята, но са вредни за човека.

 

Разработихме три различни неутрализатора, които трансформират вредните вълни от геопатология в хармонични въздействия.


Първото изделието представлява конус от спирала от тензорна медна тел върху подложка. В разработката му са използвани няколко принципа: сакрална геометрия, торсионни полета, съвместна работа с кристали, излъчване на материали и пропорции.

Радиусът на действие на един Конус е от няколко метра до няколко десетки метра. Той зависи от силата на геопатологията, геометрията и особеностите на пространството, наличието на други хармонизатори и т.н. Мъдро е да се мери радиестезично къде е добре да се сложи конуса, трябват ли повече от един конус в дома или на работното място. Друг вариант е да послушаме интуицията си.
При всички положения, няма да сгрешите, ако поставите един Конус до леглото, ако има геопатология в спалнята. Не го слагайте под леглото, мястото му е до леглото.
Когато се сложат два и повече конуса, те изграждат помежду си поле, което може да покрие много по-голяма площ. Но това се налага само при много силна геопатология.

Размери: диаметър на подложката 9 см. Понеже това е ръчно направено изделие, височината му е приблизителна, може да имат разлики +/- няколко милиметра.
Кристалът в центъра на конуса е планински кристал, енергийно и информационно пречистен и програмиран за целите на изделието.
Цена: 80 лв.

 

Второто и третото изделие са на базата на специален вид спирала, изработена холограмно.

 

Снимки ще бъдат качени по-късно. 12.2020 г.

 

Повече информация и поръчки: Елза Панайотова 0887650176

Aвтopcĸитe пpaвa въpxy пyблиĸaциитe пpинaдлeжaт нa caйтa. Maтepиaли или чacти oт тяx мoгaт дa ce пoлзвaт пpи ycлoвиe чe e цитиpaн aвтopa, имa линĸ ĸъм изтoчниĸa и имaтe paзpeшeниe oт нac зa тoвa. Блaгoдapим пpeдвapитeлнo!