Конус-резонатор и Ликвидатор на геопатология

(14 гласа, рейтинг 4.86 от 5)

Конус-резонатор и Ликвидатор на геопатология са два нови биоенергийни хармонизатори. Те трансформират въздействията от вредните вълни от геопатология и силни електро-магнитни полета в хармонични въздействия. Геопатология са излъчвания от Земята, причинени от подземни течащи и застойни води, руди, разломи, пукнатини, кухини, телурични зони, археологични обекти и др.

 

konusКонус-резонатор

В разработката му са използвани няколко принципа: свещена геометрия, торсионни полета, съвместна работа с кристали.
Нарича се така, защото резонира на определена космическа честота, която се канализира посредством медта за да стане възприемчива в нашето измерение.
Радиусът на действие на един Конус-резонатор е около 3-4 метра. Когато се сложат два и повече конуса, те изграждат помежду си поле, което може да покрие много по-голяма площ. Колко конуса са необходими зависи от силата на геопатологията, от геометрията на пространството и др. Мъдро е да се мери радиестезично колко са необходими и къде е добре да се поставят. Друг вариант е да послушаме интуицията си.

При всички положения, няма да сгрешите, ако поставите един Конус-резонатор:
- до леглото, ако има геопатология в спалнята
- между вас и излъчвател на силни ЕМП /силни електро-магнитни полета/
- в стая за обща хармонизация на енергията в стаята.

Размери: 5 см на 5 см. Кристалът в центъра на конуса е планински кристал, енергийно и информационно пречистен и програмиран за целите на изделието.
Цена: 40 лв.
 likvidator

Ликвидаторът на геопатология


Устройството е конструирано да привлича и реверсира нехармоничните полета в хармонични, да усилва многократно, разширява и разпространява хармонизираната жизнена енергия.

Радиусът на действие на ликвидатора зависи от:
- силата и вида на геопатологията и електромагнитните полета
- от геометрията и особеностите на пространството.


Мястото му е на пода. Къде да се постави може да усетите сами или може да се направи радиестезично замерване. Единствено не препоръчваме да се слага точно ПОД леглото, но може да се сложи ДО леглото. Един Ликвидатор е напълно достатъчен за една стая, но е възможно действието му да покрие повече стаи. Това се уточнява чрез радиестезично мерене или на усещане.


При разработката на Ликвидатора са използвани различни технологии, които взаимно усилват действието си: принципа на оргонното поле, ефект на формата, свещена геометрия и пропорции.


Устройството е авторска разработка на инженер и радиестезист Славея Славова и мощното му действието е потвърдено от водещи радиестезисти в България.

Диаметър на основата – около 9 см.

Височина – около 9 см.

Понеже това е напълно ръчно направено изделие, размерите са приблизителни, може да имат разлики +/- няколко милиметра.

Цена: 150 лв.

 

Кой от двата хармонизатора да използваме, ако в дома или на работното място има геопатология?
Един Конус-резонатор обикновено е достатъчен за една стая. Ликвидаторът на геопатология е доста по-мощен и може да се използва за по-големи пространства и за много силна геопатология.

 

Повече информация и поръчки: Елза Панайотова 0887650176

Aвтopcĸитe пpaвa въpxy пyблиĸaциитe пpинaдлeжaт нa caйтa. Maтepиaли или чacти oт тяx мoгaт дa ce пoлзвaт пpи ycлoвиe чe e цитиpaн aвтopa, имa линĸ ĸъм изтoчниĸa и имaтe paзpeшeниe oт нac зa тoвa. Блaгoдapим пpeдвapитeлнo!