Конус-резонатор и Спирала с кристал за геопатология

(33 гласа, рейтинг 4.94 от 5)

Конус-резонатор и Спирала с кристал са два нови биоенергийни хармонизатори. Те трансформират въздействията от вредните вълни от геопатология и силни електро-магнитни полета в хармонични въздействия. Геопатология са излъчвания от Земята, причинени от подземни течащи и застойни води, руди, разломи, пукнатини, кухини, телурични зони, археологични обекти и др.

 

Конус-резонатор

В разработката му са използвани няколко принципа: свещена геометрия, торсионни полета, съвместна работа с кристали.
Нарича се така, защото резонира на определена космическа честота, която се канализира посредством медта за да стане възприемчива в нашето измерение.
Радиусът на действие на един Конус-резонатор е около 3-4 метра. Когато се сложат два и повече конуса, те изграждат помежду си поле, което може да покрие много по-голяма площ. Колко конуса са необходими зависи от силата на геопатологията, от геометрията на пространството и др. Мъдро е да се мери радиестезично колко са необходими и къде е добре да се поставят. Друг вариант е да послушаме интуицията си.

При всички положения, няма да сгрешите, ако поставите един Конус-резонатор:
- до леглото, ако има геопатология в спалнята
- между вас и излъчвател на силни ЕМП /силни електро-магнитни полета/
- в стая за обща хармонизация на енергията в стаята.

Размери: 5 см на 5 см. Кристалът в центъра на конуса е планински кристал, енергийно и информационно пречистен и програмиран за целите на изделието.
Цена: 40 лв.
 

Спирала с кристал


spirala kristalУстройството е конструирано да привлича и реверсира нехармоничните полета в хармонични, да усилва многократно, разширява и разпространява хармонизираната жизнена енергия.

Радиусът на действие на Спиралата с кристал зависи от:
- силата и вида на геопатологията и електромагнитните полета
- от геометрията и особеностите на пространството.


Мястото му е на тавана. Къде да се постави може да усетите сами или може да се направи радиестезично замерване.


Устройството е авторска разработка на инженер и радиестезист Славея Славова и мощното му действието е потвърдено от водещи радиестезисти в България.

Диаметър на основата – около 8,5 см.

Височина – около 8,5 см.

Понеже това е напълно ръчно направено изделие, размерите са приблизителни, може да имат разлики +/- няколко милиметра.

Цена: 40 лв.

 

Кой от двата хармонизатора да използваме, ако в дома или на работното място има геопатология?
Най-мъдро е да се премери радиестезично какво, колко, къде трябва да се сложи за да защитим дадено пространство от вредни вълни.

 

Повече информация и поръчки: Елза Панайотова 0887650176

Aвтopcĸитe пpaвa въpxy пyблиĸaциитe пpинaдлeжaт нa caйтa. Maтepиaли или чacти oт тяx мoгaт дa ce пoлзвaт пpи ycлoвиe чe e цитиpaн aвтopa, имa линĸ ĸъм изтoчниĸa и имaтe paзpeшeниe oт нac зa тoвa. Блaгoдapим пpeдвapитeлнo!