• Teaser

Курс Съдбовна нумерология

(7 гласа, рейтинг 4.57 от 5)

16 и 17 март 2019 г., от 10 до 17 ч. всеки ден, София

На курса се разказва как се изчислява и тълкува съдбовната нумерология.

Това е нумерология е на базата на Питагоровия квадрат, но много осъвременен от Наташа Сидорова чрез ченълинг. Представлява матрица 3 х 3 квадратчета, в която се разполагат цифрите, които се получават от нумерологичните изчисленията по рождената дата.

Изчисленията на тази нумерология са лесни, а тълкуванието и ни дава добра представа за нашите "уроци" в това прераждане, както и за взаимоотношенията ни с другите хора.

Може да намерим отговори на въпроси кои емоции идват от нас, кои от другите хора. Нумерологията ни показва по един лек и разбираем начин кой е песимист, кой е оптимист, имаме ли късмет в живота и доколко, притежаваме ли вродена мъдрост или ще я придобиваме, какви са творческите ни заложби, емоциите, интуицията, степента на страховете, стига ли ни физическата издръжливост, каква е личната ни самооценка, взаимоотношенията със срещуположния пол и много други неща.

А как може да се справим?! 

Ще разгледаме някои методи за енергийно пречистване на пространството и на човека. Ще споделим идеи за справяне с нехармонични емоции като страх, гняв, неприемане, осъждане, обиди и др. които не са чужди на много от нас.

Това е матрицата с цифри по нумерология "Питагоров квадрат":

 numerologia

Много рядко има хора с "идеалната комбинация" на цифри в нумерологията. Всеки от нас има повече или по-малко цифри в някои от квадратчетата и това говори за определени "уроци", които си е избрал в това прераждане. Всички "уроци" са достойни за уважения, това е личният избор на всеки от нас. и как да ги отработим леко и приятно ... ще говорим на курса

Курсът по нумерология е базиран на: 1. информацията от Наташа Сидорова в частта по нумерология; 2. духовни и езотерични методи и споделяне на личен опит в частта, свързана с препоръките кой как може да подобри живота си.

 

 

 

Програма на курса
1 ден - от 10 ч. до 17 ч. с почивка 1 час и 2 кафе-паузи по 15 мин.
- начин на изчисление на нумерологията, норма, значение на всяка цифра
- качества и способности, тълкуване на повече/ по-малко цифри от нормата
- диагонал на творчеството и диагонал на чувствителността
- какво да правим при определен недостиг или излишък на цифри в нумерологията

2 ден - от 10 ч. до 17 ч. с почивка 1 час и 2 кафе-паузи по 15 мин.
- нумерология и професии
- отношения в семейството, на работното място - какво виждаме в нумерологията
- енергиен вампиризъм през погледа на нумерологията, кой има тази склонност
- съчетание на нумерологията със зодиите от западната и от китайската астрология
- линия на съдбата и линия на волята според нумерологията
- езотерична психология, психобиология,  библиотерапия, високовибрационни духовни методи и защо някои духовни методи вече не са толкова ефективни

Водещ: Елза Панайотова

Група от 6 до 12 човека.
Цена: 240 лв. при предварително плащане на капаро и 260 лв. в деня на курса.

В цената са включени материали по нумерология и кафе-паузи.
За записване или ако искате повече информация: GSM 0887 650176, e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Записване чрез 50% капаро до 1 март 2019 г., преведени по ЕКОНТ или по банков път, ще уточним когато се чуем.

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!