• Teaser

Личен хармонизатор

(78 гласа, рейтинг 4.65 от 5)

orgonit EMFНа тази страница бяха публикувани оргонитите, които правехме до 22 май 2021 г. Сега преминахме към нов клас хармонизатори за пространството и за хората. Те съответсват на новите честоти и енергии на Земята и хората. Следва описание на хармонизатор лично за човека.

 

personal harmonizerЛичен хармонизатор

Този хармонизатор е замислен като подкрепа в поддържане на енерго-информационната чистота на човека.
Повечето хора, които живеем в социума, а не изолирано в гората, от време на време имаме нужда от енергийно чистене. За чистотата на физическото тяло се грижим добре като се къпем често. А как се грижим за енергийно-информационната чистота на по-фините ни тела?! Добре е, ако имаме духовно-езотерични практики и ги прилагаме. Този хармонизатор е допълнителна помощ в тази посока.


Хармонизаторът има три плочки, които са залепени една за друга. Горната е празна, на нея собственоръчно трябва да напишем трите си имена. За целта приложихме черен перманентен маркер. Собственоръчно – за да не се подведем да сложим името на някой, когото дори не сме питали. Нека всеки прояви свободната си воля и намерение като напише сам името си.
След като напишем името си, оставяме хармонизатора в спалнята или в друго лично пространство, най-добре на височина от 40 см до 140 см от пода. Може върху рафтче, нощно шкафче, ракла, скрин и др. Нека седи и работи за нас в Любов, Светлина и Истина. Може да седи на едно място, може да го местите, може да го гледате, може да правите всичко, което ви идва от вътре.
personal harmonizer 2

„Цветето на живота“ е активното творческо начало. Това е схемата на Творението на тази Вселена, в която живеем. Това е и схемата на делене на нашите клетките, а правилното делене на клетките ни зависи и от енерго-информационно поле наоколо. Остаряването е натрупване на грешки при клетъчното делене.
Тази рисунка създава абсолютно хармонично поле и е символ на безкрайността, защото може да се продължава безкрайно.


Размери на хармонизатора: диаметър 90 мм, височина 18 мм.

Цена: 84 лв. с включено ДДС.
Хармонизаторът е авторска разработка на инж. Елза Панайотова и Ваня Кънева. Молим уважавайте нашето творение и използвайте хармонизаторите с почит и благодарност, те работят за вас и вашите любими хора. Бъдете благословени със здраве, любов и осъзнатост!


Повече информация и поръчки:

https://www.fengshuibg.com
инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Изпращаме чрез наложен платеж по ЕКОНТ.

amuletiНие двете работим по темите за енергийната чистота на хора и пространства от около 14 години. През 2021 г. събрахме целия си опит и го споделяме в три курса, единият от които е: Курс „Енергийно чистене на човека“ – 13 практики, 60 слайда, 5 часа видео запис: https://www.fengshuibg.com/seminars/energy_cleansing.html Може да го придобиете срещу 160 лв. обмен на изобилие.

 

Този хармонизатор може да работи заедно с амулета:

https://www.fengshuibg.com/proposals/amulet.html


Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас  за това. Благодарим предварително!