• Teaser

Личен хармонизатор

(86 гласа, рейтинг 4.67 от 5)

orgonit EMFНа тази страница бяха публикувани оргонитите, които правехме до 22 май 2021 г. Сега преминахме към нов клас хармонизатори за пространството и за хората. Те съответсват на новите честоти и енергии на Земята и хората. Следва описание на хармонизатор лично за човека.

 

personal harmonizerЛичен хармонизатор

Хармонизаторът е замислен като подкрепа в поддържане на енерго-информационната чистота на човека.
Хората, които живеем в социума, а не изолирано в гората, от време на време имаме нужда от енергийно чистене. За чистотата на физическото тяло се грижим добре като се къпем често. А как се грижим за енергийната чистота на по-фините ни тела?! Добре е да имаме духовно-езотерични практики и да ги прилагаме. Този хармонизатор е допълнителна помощ в тази посока.


Хармонизаторът има три плочки, които са залепени една за друга. Горната е празна, на нея собственоръчно трябва да напишем две от имената си - лично име и фамилия или лично име и бащино. За целта прилагаме черен перманентен маркер. Собственоръчно – за да не се подведем да сложим името на някой, когото дори не сме питали. Нека всеки прояви свободната си воля и намерение като напише сам името си.


Хармонизаторът може да се сложи в спалнята или в друго лично пространство, най-добре на височина от 40 см до 140 см от пода. Може върху рафт, нощно шкафче, ракла, скрин и др. Може да седи на едно място, може да го местите, може да го гледате, може да правите всичко, което ви идва от вътре.
personal harmonizer 2

Символът на средната плочка е „Цветето на живота“ - активното творческо начало, схемата на Творението на тази Вселена, в която живеем. Това е и начинът на делене на нашите клетките, а правилното делене на клетките ни зависи и от енерго-информационно поле наоколо. Остаряването е натрупване на грешки при клетъчното делене.
Тази фигура създава абсолютно хармонично поле и е символ на безкрайността, защото може да се продължава безкрайно.


Размери: диаметър 9 см, височина 1,8 см.

Цена: 84 лв.

Повече информация и поръчки:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас  за това. Благодарим предварително!