• Teaser

Оргонити - биоенергийни хармонизатори

(38 гласа, рейтинг 4.50 от 5)

В процеса на нашите изследвания, осъзнавания и опит се оформиха следните видове оргонити:

orgone-3Оргонит “Защита, Чистота, Цялостност" (кексче)

Забързани в напрегнатото ежедневие, срещайки се с много хора с разнообразна енергетика, колко пъти се чувстваме “изцедени” енергийно?! А знаем ли как да пречистим енергийната си система?! Има много практики, някои от тях ефективни. Решихме да създадем оргонит, който да подпомага този процес.
В този оргонит са вложени
девет кристала и една билка, които имат целенасочено пречистващо и защитаващо действие. Ако често “полепвате” нисковибрационни енергии от други хора и места, мъдро е да имате такъв оргонит.
Цена: 40 лв.

Оргонит „Енергийно зареждане” (кексче)

Съществуват кристали, които от една страна активират животворящата енергия в нас самите, а от друга страна привличат жизнена енергия за нас от Космоса. Точно такива кристали съчетахме и вложихме в този оргонит. Той е създаден с цел да ни помага да възстановяваме по-леко и бързо жизнените си сили на физическо, психическо, емоционално и ментално ниво. Зарежда околното пространство с повече животворна енергия.
Цена: 40 лв.

Оргонит „Оптимизъм и добри взаимоотношения” (кексче)

Съдейства да повишим способността да осъзнаваме красотата около нас, да се разсее мрачното настроение, отчаянието и прекалената сериозност. Енергиите на шестте кристалите в него вдъхновяват да разширим кръгозора си относно собствените си способности, да изследваме творческите си дарби, да си припомним божественото, част от което сме. Съдействат за повече хармония във взаимоотношенията, спокойствие и увереност.
Цена: 40 лв.

Оргонит „Изобилие” (кексче)

Кристалите и билките в оргонита са от вълшебните, от тези, които привличат изобилието към нас. Един от кристалите е цитрин. Той е кристал на благополучието и просперитета. Помага ни да си спомним радостта от живота, подкрепя ни за постигане на целите и балансиране на емоциите. Една от билките е дафинов лист – лаврово дърво. Лавровото дърво от хилядолетия е почитано като символ на благоденствието и плодородието. Повече може да прочетете тук:
https://www.fengshuibg.com/articles/articles/262-orgonit-3.html
Цена
: 40 лв.

Оргонит „Трансформиране на силни ЕМП” (кексче и orgonit EMFбисквитка)

Живеем в среда с много ЕМП (електро-магнитни полета), създадени от домакински уреди, компютри, мобилни устройства, излъчватели и др. Тази среда е далеч от полезната за нас хората. Оргонитът е специално създаден с цел да трансформира нездравословната енергия от силни ЕМП в здравословна жизнена енергия. Използвани са девет кристала и специфични метали.

Цена на оргонит- кексче 40 лв., на оргонит - бисквитка 80 лв.

Оргонит за плодородие и земеделие (кексче)

Оргонитите за земеделие спомагат за повече и по-качествено производство на плодове и зеленчуци. За съжаление не отбират доматите от плевелите, но за това пък хората са измислили “мулчирането”. Мъдро е да се сложат поне 4 или 6 оргонита в краищата на двора или градината (зависи от формата на градината). Тук важи правилото “колкото повече, толкова по-добре”.
Цена: 4
0 лв.

Индивидуален оргонит (кексче)

Предназначен е за конкретен човек. Всеки от нас е уникално Божествено Същество, дошло на Земята със своя план за духовно развитие и опитност. Това е отразено в личната ни нумерология. Затова този оргонит се изработва на базата на нумеролични изчисления по рождената дата. В този оргонит се включват кристали и минерали, подбрани за човека. За целта е необходимо да ни дадете дата на раждане и да поговорим по тел., ако желате разбира се.
Цена: 5
0 лв.

 

Още за оргонитите може да видите тук: https://www.fengshuibg.com/articles/tv/276-nova-140115.html
и да прочетете тук: 
https://www.fengshuibg.com/articles/articles/248-orgonit-1
Как да ги използваме, къде да ги сложим: https://www.fengshuibg.com/articles/articles/296-use_orgonit.html


Ние продължаваме да творим и обогатяваме опита си с оргонитите. Ако имате ваши идеи, въпроси за обсъждане и съображения, ще се радваме да ни се обадите.


Оргонити може да поръчате на GSM 0887650176 - Елза Панайотова и GSM 0889 972087 - Ваня Кънева. Доставката е чрез "ЕКОНТ" с наложен платеж.


Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!