• Teaser

Структуризатор за вода

(58 гласа, рейтинг 4.86 от 5)

Структуризаторът представлява подложка, която е разработена с цел да структурира вода в смисъла, в който терминът “структуриране” е използван в книгата “Посланията на водата” на Масару Емото и филма “Великата тайна на водата” (може да се гледа в YouTube).

Структурираната вода e носител на правилната информация за нашите клетки.

strukturizator

При продължителен стрес, недостатъчно движение, нездравословно хранене, нисковибрационни мисли и емоции и т.н. нашите клетки и органи "губят" тази информация, "объркват се" и не работят добре, а нашето тяло е прекрасна самовъзстановяваща се система, но за това и е нужна правилната информация. Клетките на нашите органи съдържат от 70 до 90 % вода. Водата е основния носител на информация и е важна за всички йоннообменни процеси в организма. Затова е добре да пием достатъчно чиста и структурирана вода.

Структуризаторът е разработен чрез радиестезично изследване. В него са включени символи и утвърждения.

Начин на употреба: върху малкия структуризатор се поставя чаша или бутилка, върху големия структуризатор - прозрачна кана или туба с вода.

Добре е съдът с вода да стои постоянно върху структуризатора, като може да се долива. Препоръчително е да пием чиста вода: изворна, минерална или пречистена чешмяна.

Структуризаторът може да се използва и за други течности: вино, чай, сок, алкохолни напитки и др.

Има два варианта на структуризатора:
- малък от плексиглас с диаметър 11,8 см, цена 16 лв.
- голям от стъкло с диаметър 22 см, цена 46 лв.

Повече информация и поръчки:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!

 инж.
Фън шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/