• Teaser

Фън Шуй - други услуги. Лична консултация.

(28 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

* Фън Шуй анализ и избор на най-подходящото измежду няколко жилища.

Ако имате избор измежду няколко жилища и се колебаете кое е най-доброто за вас, отговорът може да дойде чрез Фън Шуй анализ. Има ясни концепции по въпроса.

Необходими данни:
- точен адрес (или линк към сайта на строителя) за да видя географските посоки чрез Интернет програми
- чертеж
- информация кога е построено жилището (година).
Горепосочените данни са необходими за да направя Фън Шуй хороскопите и да ги анализирам.
- малко име и рождени дати на хората, които ще живея в това жилище – за да видим добре ли е това жилище конкретно за тях;
- снимки на ландшафта (по възможност) или да ми разкажете за наклоните на терена около дома.

Възможна е съвместна работа с ваша доверена фирма за недвижими имоти.


* Фън Шуй консултация на двор.

Избор на място за басейн, фонтан, алпинеум, барбекю и др. - според класическите Фън Шуй школи. Това е допълнителна услуга към Фън Шуй консултация или Фън Шуй проект на къща. Не го правя като самостоятелна услуга, защото нещата са комплексни, трябва да се видят и разположенията вътре в дома – това е истинския древен Фън Шуй.


* Лична консултация.

На базата на Нумерология Питагоров квадрат и на знанията си от няколко духовно-езотерични практики и методи мога да проведа разговор с вас за вашите „уроци“ в този живот, за това какво ви се случва и защо, каква е „по-високата“ перспектива и как може да излезете от цикленето, ако сте попаднали в него. В резултат би трябвало да съставим план за действие – не с цели и срокове, а с идеи за промяна на мислите и емоциите, с предложения за библиотерапия (няколко книжки, които ще ви помогнат), методи за енергийно пречистване (ще ги изберем спрямо вас) и методи за повдигане на вибрациите (отново ще ги изберем спрямо вас лично). Възможно е да препоръчам и друг специалист, особено в областта на алтернативната медицина, ако липсата на хармония вече се е проявили и на физическо ниво.
Всеки от нас е различен и уникален, Душите ни идват от различни места и с различни идеи какво ще правят на Земята в това прераждане. Затова подходът ми е индивидуален и знам, че при мен ще дойдат тези хора, с които си съответстваме честотно, другите просто няма да ме видят.
Добре дошли да се запознаем! Тези срещи обикновено носят голямо удовлетворение както за човека, така и за мен, за което благодаря!

Срещите са по GSM, Viber, Facebook и понякога в кабинета у дома.

Тези услуги са специфични. Цените им са по лична договорка след като поговорим и видя за какво става въпрос.


Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!

 инж.
Фън шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/