• Teaser

Хармонизатор „Небесно сърце на дома“

(11 гласа, рейтинг 4.82 от 5)

Според Фън Шуй центърът на всяко пространство (дом, офис ...) е място, от което жизнената енергията Ци трябва да се разпространява леко и хармонично навсякъде.

centar 2Нека разглеждаме центъра на пространството като зона, а не като точка. Тази зона е приблизително 1/9 (една девета) от площта на дома, офиса и т.н.

Какво е добре да има тук?!
В идеалния случай свободно, просторно, добре осветено и чисто място. Хубаво централно пространство може да видим в някои хотели и в нашите възрожденски къщи – това са вестибюлите. В съвременните ни жилища сравнително рядко има такова пространство. Понякога наистина там е хубав просторен хол. Може да се замислите какво има в централната зона на вашия дом …

Какво не е добре да има тук?!
- Най-нежелателно е централната зона да липсва. Получава се при някои Г-образни и П-образни жилища. Това влияе най-много на здравето и отношенията, на изобилието може и да не повлияе.
- Не е добре тук да има тоалетна и/или баня, килер. Дори и да махнем тоалетната в центъра на дома, ако отходните тръби от горните етажи останат, пак не е добре. Трябва да се предприемат определени действия за неутрализиране на тяхното енергийно въздействие.
- Не е добре дошла стълба, най-нежелателно вита стълба, казват и „тирбушон в сърцето на дома“.

За всички тези случаи, когато вече има недобро заварено положение, разработихме хармонизатор „Небесното сърце на дома“.
Той създава нов хармоничен и силен енергиен център на пространството. От него се излъчват балансирани жизнени вибрации, единство и цялостност за цялата система. Когато енергиите около нас са структурирани, а не хаотични, когато има ред и порядък, самите ние се чувстваме по-структурирани и центрирани.

Най-доброто мястото на този хармонизатор е в дневна, спалня или кухня.
Не трябва да е в банята, тоалетната или килера. Не е необходимо да търсите място, което е най-близо до геометричния център (пресечната точка на диагоналите). Хармонизаторът работи за цялото пространство, затова може да го сложите там, където ви харесва най-много.
Трябва да се сложи хоризонтално, върху крачетата си, на разстояние от 30 см до 90 см от пода. Върху шкафче, масичка, рафт е напълно добре.
Хармонизаторът е осмостен с размери 12 см на 12 см.

Цена на хармонизатора: 48 лв.

Повече информация и поръчки:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!