• Teaser

Хармонизатор за кола

(4 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Всяко пространство, което обитаваме ни влияе със своята енергия. Или ни подкрепя или ни изцежда. А понякога прекарваме в колата доста време, при това в шарена среда от различни типове шофьори, обстоятелства и „гениални“ шофьорски маневри.

for carИдеята на този хармонизатор е да създаде информационно поле, подкрепящо енергийната чистота, хармония, спокойствие и осъзнатост на хората в автомобила. Помага за хармонизиране и на средата извън автомобила.
Хармонизаторът за кола представлява холограмен символ върху кръгъл прозрачен стикер с диаметър 90 мм. Символът се казва „Куб на Метатрон“. Това е древен сакрален символ, част от свещената математика на Сътворението на тази Земя, т.е. от математиката на Твореца. Изображението не е свързано с никоя религия, вярване, метод, система и е универсално човешко. Не може да се използа за манипулация и в двете посоки – от човека и към човека. Полето му е обемно, т.е. разширява се напред, назад, нагоре надолу, наляво и надясно. Повече информация – Друнвало Мелхиседек, книгата „Цветето на живота“.

za kolaПоставя се на задното стъкло на колата ВЪТРЕ в нея. Най-доброто място е по средата на стъклото, възможно най-горе.

Възможни са и други варианти, тъй като полето на хармонизатора е достатъчно голямо. Ако имате много странна кола или карате автобус, може да направите снимка и ще обсъдим къде е най-добре да се сложи.


В случай, че не искате да лепите стикер върху стъклото на колата, може да ви предложим същия хармонизатор върху прозрачен плексиглас. Поставете го така, че „да облъчва“ пътя напред и шофьора.

Цена: 42 лв. с включено ДДС.

orgoniti bijutaПрактиката показа, че чудесна комбинация се получава от две изделия:

1. Този Хармонизатор на задното стъкло.
2. Оргонит на ключодържателя.
https://www.fengshuibg.com/proposals/orgonits.html
Общата цена на двете е 74 лв.

Хармонизаторът е авторска разработка на инж. Елза Панайотова и Ваня Кънева. Молим уважавайте нашето творение и ги използвайте с почит и благодарност, те работят за вас. Бъдете благословени със здраве, любов и осъзнатост!

Може да поръчате на мейл или по тел.
Доставката е чрез наложен платеж по ЕКОНТ.

Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Още идеи: ако на колата „не и върви“, ако на вас не ви върви с тази кола, ако сте купили кола втора употреба, ако нещо ви притеснява, можете:

- да прекадите колата с тамян или пелинова мокса;
- да напръскате вътре с истински етерични масла.
И да проветрите след няколко часа, преди да шофирате.

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!