• Teaser

Хармонизатор за автомобил

(9 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Всяко пространство, което обитаваме, включително автомобила, ни влияе със своята енергия. Тя може да ни помага, може и да ни изцежда. Понякога прекарваме в автомобила доста време, при това в шарена среда от различни типове шофьори, обстоятелства и „гениални“ шофьорски маневри.

for carХармонизаторът създава информационно поле, подкрепящо енергийната чистота, хармония, спокойствие и осъзнатост на хората в автомобила. Помага за хармонизиране и на средата извън автомобила.

Хармонизаторът за кола представлява холограмен символ, наречен „Куб на Метатрон“. Това е древен сакрален символ, част от свещената математика на Сътворението на тази Земя, т.е. от математиката на Твореца. Изображението не е свързано с никоя религия, вярване, метод, система и е универсално човешко. Не може да се използа за манипулация и в двете посоки – от човека и към човека. Полето му е сферично, т.е. разширява се напред, назад, нагоре, надолу, наляво и надясно. Повече информация – Друнвало Мелхиседек, книгата „Цветето на живота“.

za kolaПоставя се на задното стъкло на колата ВЪТРЕ в нея. Най-доброто място е по средата на стъклото, възможно най-горе.

Възможни са и други варианти, тъй като полето на хармонизатора е достатъчно голямо.


В случай, че не искате да лепите стикер върху стъклото на колата, може да ви предложим същия хармонизатор върху прозрачен плексиглас. Поставете го така, че да е насочен към пътя напред.

Символът няма посока, но най-красиво изглежда с единия връх нагоре.

Има два варианта на хармонизатора:

- стикер, диаметър 9 см, цена 42 лв.

- върху прозрачна подложка, диаметър 9 см, цена 42 лв.

Повече информация и поръчки:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 


orgoniti bijutaПрактиката показа, че чудесна комбинация се получава от две изделия:
1. Този Хармонизатор на задното стъкло.
2. Оргонит на ключодържателя.

https://www.fengshuibg.com/proposals/orgonits.html
Общата цена на двете е 82 лв.

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!