• Teaser

Стрелка – лечение за излъчване на ръбове, колони, греди, скосени тавани

(15 гласа, рейтинг 4.93 от 5)

Енергията във всяко пространство, било то дом, офис, хотел, цех, магазин и др. трябва да се движи плавно, хармонично и да не застоява.

arrow 2Ако пространстовото е:
- с правилна форма;
- хармонично проектирано;
- физически чисто;
- енергийно заредено;
- има възможност да се проветрява добре;
- има достатъчно естествена светлина,
обикновено енергията Ци се движи добре и зарежда хората добре.

Ако има:
- ръбове на носещи колони;
- големи ръбове на стени;
- скосени тавани;
- видими греди на тавана;
движението на енергията се променя и може да има вредни за хората излъчвания. Това е в резултат на излъчване на формата.


gredaГредите и колоните често създават „режещо Ци” или по друг начин казано остронасочена енергия. Тази енергия влияе на хората, но колкото по-далече от тях седим или спим, толкова повече негативният им ефект намалява.

Дали имат въздействие и докъде се простира може да се установи по радиестезичен път – с багети или с махало.

Рисунката: 2 - радиестезично изследване на въздействието на греда върху аурата на човек - О. А. Красавин и Ю. Н. Жирнов. Потвърдено и от нас.

Ако гредата е бетонна, обикновено въздействие има, но ако е дървена, може и да няма вредно въздействие. Работата е там, че енергията се движи по дървото – така както дървото е расло естествено. И това сме го установили в България чрез радиестезия много пъти. Така, че спокойно – дървените тавани с греди на село са си съвсем добре.
Гредите отслабват и изтощават тези, които често стоят под тях. Греда над главата може да предизвика главоболие; над стомаха – проблем с храносмилането, болки в гърба; над краката – отслабва циркулацията на кръвта в краката и т.н. Греда над леглото, която разделя съпрузи, може да провокира караници, спорове, отчужденост и т.н.
 
Във Фън Шуй препоръката е под греда да не се разполагат: легла, печка, бюро, столове, диван, фотьойл.

Снимка 1 - Нашето предложение за лечение. За тези, които обичат лесното и мързеливо решение.

Снимки 3, 4, 5. Това са примери на приложение на стрелката.

kolonaТази стрелка ще пренасочи движението на енергията и вече няма да има вредно излъчване. Енергията ще се движи по-плавно и хармонично.

Накъде да сложим стрелката?! Всеки случай е индивидуален и ще го решаваме индивидуално. Вие може да решите на интуиция или чрез радиестезия. Насочващи въпроси:
- от коя страна на ръба или гредата да сложа стрелката;
- накъде да е насочена стрелката;
- къде точно да се поставя /нагоре-надолу, наляво-надясно/.

Ние можем да ви консултираме индивидуално, ако изпратите снимки, по възможност и чертеж на пространството. Цената на консултацията е 30 лв. Ако имате Фън Шуй консултация, тази цена е включена в самата консултация.

 

Друго какво може да се направи – идеи и опит от практиката ми:
1. За всякакви видове ръбове се препоръчва заоблянето им, по възможност. Дори леко заобляне може да свърши прекрасна работа, подобрявайки плавния поток на Ци. И ще намали вредното остронасочено излъчване.
2. За видима греда.
Може да се облече в драперия или да се направи балдахин.
Може да се изравни тавана с гипсокартон, стига да не стане угнетяващо нисък.

3. За ръб на стена, който много навлиза в стаята.
Цвете или цветя пред или до ръба.
Шкаф, който е като продължание на едната стена – излъчването на ръба се променя.

 

Цена на лечението "Стрелка": 38 лв.

Може да поръчате на мейл или по тел.
Доставката е чрез наложен платеж по ЕКОНТ.

Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Бъдете благословени със здраве, любов и осъзнатост!

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!