• Teaser

Стрелка – лечение за излъчване на ръбове, колони, греди, скосени тавани

(25 гласа, рейтинг 4.96 от 5)

arrow 2Ръбовете на носещите колоните и на стените създават Ша - остронасочена енергия, която влияе на хората, които седят или преминават покрай тях.

Колкото по-близо и дълго седим или преминаваме до ръба, толкова повече той ни влияе.

Видими гредите на тавана отслабват и изтощават тези хора, които престояват под тях.
Греда над главата може да предизвика главоболие; над стомаха – проблем с храносмилането, болки в гърба; над краката – отслабва циркулацията на кръвта в краката и т.н. Греда над леглото, която е между съпрузи, може да провокира караници, спорове, отчужденост и т.н. Под греди имаме предвид видими греди, греди, които съществуват, но не се виждат, нямат това излъчване. Ако гредите са дървени, може да не се безпокоите – енергията се плъзга по влакната на дървото както е расло и вредното излъчване го няма.

gredaВъв Фън Шуй препоръката е под греда да не се разполагат: легла, печка, бюро, столове, диван, фотьойл.

Скосените тавани пренасочват енергията надолу и също имат вредно въздействие, ако прекарваме дълго време под тях. Въздействието зависи от ъгъла на наклона и височината на тавана.


Стрелката има за цел да пренасочи енергията така, че тя да не се излъчва във вид на Ша, а да се движи по-плавно и хармонично, плъзгайки се съответно по ръба или скосения таван.

Стрелката се слага успоредно на ръб или греда, от от тази страна, където светлината е повече.
Посоката на поставяне може да се избере чрез интуиция или по радиестезичен път – с багети или с махало.

 

Рисунката: 2 - радиестезично изследване на въздействието на греда върху аурата на човек - О. А. Красавин и Ю. Н. Жирнов. Потвърдено и от нас.

kolona

Снимка 1 - Нашето предложение за лечение.

Снимка 3 - Това е пример на приложение на стрелката.

Размери: 12,5 см на 7,5 см.

Цена: 48 лв.

Повече информация и поръчки:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

 

 


Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!