• Teaser

Тоалетно Ша, Фън Шуй на санитарния възел

(21 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Как да се справим с излъчването на тоалетната, където и да е тя

Концепцията за тоалетното ша се появи в последните години. За нея заговориха известни съвременни фън шуй консултанти.

IMG WCТова, което казва тази концепция е, че мислената линия, която бихме прекарали през средата на тоалетната чиния напред и назад не трябва да пресича:
- Входна врата
- Легло
- Готварска печка
- Човек докато работи зад бюро
- Диван, фотьоил на които се седи дълго

Честно казано в началото не обръщах особено внимание на тази концепция. Предположих, че тя е оформена на база наблюдения, защото е съвременна концепция. Преди 5000 години тоалетните са били навън и няма как да има такива наблюдения и опит.
После я прочетох в материали на няколко различни консултанта. А после стана още по-интересно. Появи се ситуация, в която едно дете не искаше да спи в леглото си. Анализирахме всичко – място и посока на легло според две школи, геопатология, други вредни излъчвания, цветове, личните данни на детето и др., всичко беше повече от добре. Единственото, което биеше на очи е тоалетното Ша. И тогава се замислих, медитирах, питах, проверявах каквото се сетя белким разбера за какво става въпрос. Защото никой никъде не обяснява физиката на това явление. Отговорът „от горе” дойде бързо. Става въпрос за торсионно поле, което се създава от завихрянето на водата. Това торсионно поле носи „отходна” информация защото отмива отходни продукти. И цялата вредност е, че то прониква извън тоалетната или банята. И да, вредността е и в двете посоки. По света досега ефикасни лечения досега нямаше.

Решенията, които предлагат майсторите са:
- Завъртане на тоалетната чиния, така че да се избегнат гореизброените фактори
WC- Огледало, но това работи на 20-30%, а и влошава някои други неща.
- Затваряне на капака на тоалетната чиния - не помага, защото излъчването е торсионно, т.е. преминава през всякакви прегради.

И тъй като хич не обичам да оставям неразрешени такива плашилки, ние двете със съдружничката ми Ваня Кънева разработихме лечение. Представлява комплект от два инструмента, които може да се сложат така, че да не се виждат, но ще вършат работа въпреки, че не се виждат. Те са на базата на символи, които отвеждат енергията надолу и освен това хармонизират пространството с изначалната чиста жизнена енергия.

На снимката - комплект Пространствени хармонизатори за тоалетно Ша.

Цена на комплекта 84 лв. с включено ДДС.

Огледаният инструмент се слага срещу тоалетната чиния на височина от 0 до 40 см от пода. Млечно-белият инструмен се слага на стената зад или до тоалетната чиния отзад на височина от 0 до 40 см от пода.

Размери: огледален кръг с размери диаметър 9 см; квадрат със страна 8 см.


Тези лечения може и е мъдро да се използват в следните случаи:
- Тоалетна или баня в центъра на пространството, което се смята за сърце на дома и там изобщо не трябва да има санитарен възел.
- Тоалетна срещу входната врата, още повече тоалетно ша срещу нея.
- Тоалетно ша, което пресича легло, печка, входна врата, бюро, диван, фотьоил.
- Тоалетна в северозападния сектор, който е най-важния сектор за мъжа в семейството по принцип.
- Тоалетна в личния дворец на някой член на семейството, т.е. това е този сектор който съответства на вашето лично число ГУА.
- Тоалетна в сектор с най-благоприятните летящи звезди 8,9,1,6.

- Тоалетна над и под легло /да, и такова има, може да се случи в къща, в блокове е забранено/.
- Навсякъде и за всяка тоалетна, защото ако Ша-то не пресича важните обекти, които изброих, то винаги все пак ще се излъчва към дома и ще влошава енергията натам, накъдето е насочено.


Надявам се, че успокоихме тези, които са прочели някъде за тоалетното Ша и са се притеснили от ситуацията при тях. Има решение, то е просто и се казва „Комплект хармонизатори за санитарен възел”, т.е. това е комплект от двата инструмента, за които говорих по-горе.

 

Още хармонизатори може да видите тук::
https://www.fengshuibg.com/proposals.html

 

Може да поръчате на мейл или по тел.
Доставката е чрез наложен платеж по ЕКОНТ.

Ваня Кънева GSM 0889972087, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Бъдете благословени със здраве, любов и осъзнатост!

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!