• Teaser

Тоалетно Ша, Фън Шуй на санитарния възел

(23 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Как да се справим с излъчването на тоалетната, където и да е тя

Концепцията за тоалетното ша се появи в последните години. За нея заговориха известни съвременни фън шуй консултанти.

IMG WCТова, което казва тази концепция е, че мислената линия, която бихме прекарали през средата на тоалетната чиния напред и назад не трябва да пресича:
- входна врата;
- легло, диван;
- готварска печка;
- човек докато работи зад бюро;
- място, на които се седи дълго.

Честно казано в началото не обръщах особено внимание на тази концепция. Предположих, че тя е оформена на база наблюдения, защото е съвременна концепция. Преди 5000 години тоалетните са били навън и няма как да има такива наблюдения и опит.
После я прочетох в материали на няколко различни консултанта. А после стана още по-интересно. Появи се ситуация, в която едно дете не искаше да спи в леглото си. Анализирахме всичко – място и посока на легло според две школи, геопатология, други вредни излъчвания, цветове, личните данни на детето и др., всичко беше повече от добре. Единственото, което биеше на очи е тоалетното Ша. Тогава се замислих, медитирах, питах, проверявах каквото се сетя дано разбера за какво става въпрос, защото никой никъде не обяснява физиката на това явление. Отговорът от духовните помощници дойде бързо. Става въпрос за торсионно поле, което се създава от завихрянето на водата. Това торсионно поле носи „отходна” информация, защото отмива отходни продукти, а цялата вредност е, че то прониква извън тоалетната или банята като вредността е и в двете посоки. По света ефикасни лечения до сега нямаше.

Решенията, които предлагат майсторите са:
- Завъртане на тоалетната чиния, така че да се избегнат гореизброените фактори
WC- Огледало, но то работи на 20-30%, а и влошава някои други фактори.
- Затваряне на капака на тоалетната чиния, но това не помага, защото излъчването е торсионно, т.е. преминава през всякакви прегради.

И тъй като хич не обичам да оставям неразрешени такива плашилки, разработихме лечение.

 

Хармонизаторът представляват комплект от два инструмента:

- Кръглият инструмент се слага срещу тоалетната чиния на височина от 0 до 40 см от пода, може на стена, на врата, вътре в шкаф, диаметър 9 см;

- Квадратният инструмент се слага на стената зад тоалетната чиния,  на височина от 0 до 40 см от пода, размери 8 на 8 см.

Цена на комплекта 84 лв.

Повече информация и поръчки:

инж. Елза Панайотова GSM 0887650176, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

 

Надявам се, че успокоихме тези, които са прочели някъде за тоалетното Ша и са се притеснили от ситуацията при тях, защото има решение. Тези лечения може и е мъдро да се използват във всеки от следните случаи.
- Тоалетна или баня в центъра на пространството, което се смята за сърце на дома и там изобщо не трябва да има санитарен възел.
- Тоалетна срещу входната врата, още повече тоалетно ша срещу нея.
- Тоалетно ша, което пресича легло, печка, входна врата, бюро, диван, фотьоил.
- Тоалетна в северозападния сектор, който е най-важния сектор за мъжа в семейството по принцип.
- Тоалетна в личния дворец на някой член на семейството, т.е. това е този сектор който съответства на вашето лично число ГУА.
- Тоалетна в сектор с най-благоприятните летящи звезди 8,9,1,6.- Тоалетна над и под легло /да, и такова има, може да се случи в къща, в блокове е забранено/.
- Навсякъде и за всяка тоалетна, защото ако Ша-то не пресича важните обекти, които изброих, то винаги все пак ще се излъчва към дома и ще влошава енергията натам, накъдето е насочено.

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!