различни комбинации от цифри
#1
Да обсъдим различни случаи. Big Grin
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#2
Досега на когото съм направила Питагорче, всичко е излизало вярно, но се изисква много добро и задълбочено тълкуване на цифрите. Тоест да не се подхожда повърхностно. Но когато има много празни полета (един такъв ще правя сега и съм в размишления), както и зодия Козирог на прага на Водолей, има да се чудя Smile Ама си имам нещо наум Smile
Отговори
#3
Справих сеееее Smile)
Отговори
#4
Хайде разкажи.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#5
Няма пък Tongue Много е дълго. Само ще спомена, че беше интересно. Девойката нямаше 4, 6 и 8, но за сметка на това много 2 и много 5, една 9, но пък 77 за компенсация. Размишленията ми бяха за това, че няма 4, но многото 5 утежняват ситуацията, като тя се нагърбва с чужди проблеми, а и като няма 6, става още по-замечателно. Но иначе явно си ги изработва Smile
Отговори
#6
Имам новини - 1. мерих радиестезично каква е номерологията в момента на двама човека. Забележително! Може да се променя и то много. Вярно, че и двете дами работят усилено, т.е. четат, разсъждават, променят се, помагат на другите, използват духовни практики и т.н. Интересното е, че някои цифри може да ги има изработени частично. Например, едната нямаше 3 и 6, сега има на 75% изградени и двете цифри, т.е. на път е да ги изгради. Другата имаше 555, сега има 5 половинка от втората 5.
2. Таня дава интересни идеи кои цифри как могат да се трансформират една в друга на базата на книгата на Александров. Може би ще е добре да поработим с тази книга.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#7
Да, той обяснява прехода на цифрите, но сега се стремя да ги разбера, защото преход може да има само по силна линия, която от своя страна може да създаде само една допълнителна цифра... Освен това има малка разлика в значенията на цифрите. Може би е хубаво първо в табличен вид да се направи паралел между двете системи, за да е по-нагледно, че иначе е объркващо. Пък тогава да видим как да го тълкуваме.
Отговори
#8
Здравей Елза,

Много благодаря за възможността да обсъждаме различни случаи от семинара. Искам само да споделя, че намерих човек с почти перфектен квадрат. Има 11, 22, 333, 4, 5, 66, 7, 8 и е без 9. По принцип какво мислиш за такъв квадрат, защото според мен много му личи липсата на девятката. И друго нещо, което исках да питам още от преди, ако има 3-6 и 33-66 само ли е кръст на знанието или дори и когато не са точно равен брой тройки и шестици, както в този случай?
Отговори
#9
Здравей, Cordial!
3+6 e кръст на знанието, 33+66 е двоен кръст на знананието
3+66 и 33+6 и 333 +6 са просто кръст на знанието (без да е двоен)

Това горе не е перфектен квадрат Smile)))))) Има дисбаланс в 3, 6, 9, но все пак е доста хармонична нумерология. Да, вероятно много му личи липсата на 9, както и 66. Защото друго е в баланс, затова малките дисбаланси много личат. Въпреки, че 66+9 не бих нарекла "малък дисбаланс", има си сериозен урок за учене човека.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#10
Здравейте, много се заинтересувах от тази тема, ще може ли малко повече инфо за това как се прави номерология и къде евентуално мога да си направя и аз?
Благодаря предварително.

Успешен и усмихнат ден!
Христина
Отговори
#11
Здравейте, Христина!
Семинар ще има на 14 и 21 юни 2009
По-нататък семинарите ще ги обявяваме тук:
https://www.fengshuibg.com/seminars/semi...umerulogia

Според мен, а и опитът показва, че е по-добре човек да си мине семинара, отколкото да му направят номерология само лично на него. На семинара се обеснява всичко - как се изчислява, коя цифра какво значи, претрупване и недостиг на цифри за какво говори, кои качества в кои цифри и комбинации са скрити Smile и т.н. и какво да правим с даденостите. След това човек може да направи номерологии на приятели и познати и да сравнява, да разсъждава кое от къде идва, кои отношения на какво се дължат, съответно как да подходи и т.н.
Може да поговорим по-подробно по телефона, ако искате. Ще ви направя набързо номерология по телефона за да видите за какво става въпрос.
https://www.fengshuibg.com
Отговори
#12
Не преставам да се учудвам колко е точна нумерологията и колко информация дава.
Елзе, как ще изтълкуваш "дупките" в квадратите на родените след 2000 година? Колкото и да се добавят цифри, все пак остават празни много квадрати, а оттам недостиг на съответното качество, което не е проявено. Такива хора трябва да се тълкуват много внимателно-
Отговори
#13
И аз съм впечатлена колко е точна, вече сметнах няколко стотин номерологии. Много се забавлявам да отгатвам цифрите на човека, преди да съм му сметнала номерологията. Голям купон, идеален тренажор за интуицията ми, а и е ориентир кой как се движи в осъзнаванията си - колкото по-му отгатвам цифрите, толкова повече работа за вършене и уроци за балансиране има човекаTongue
Отговори


Отваряне на:


Потребители разглеждащи темата: 1 гост(и)