• Teaser

Въздействие на вредни енергии от средата - Фън Шуй

(7 гласа, рейтинг 5.00 от 5)

Продължаваме темата от предната статия "Източници на вредна енергия според Фън Шуй”

Ето местоположения на домове и сгради, които е мъдро да избягваме.
- Местоположение на дом в края на глуха улица. Там енергията застоява, не се движи плавно и съответно се влошават качествата и.

sha crossroad

- Сграда точно срещу Т или Y– образен път. Има се предвид такова разположение като снимката.
- Път, който извива пред дома, ако се намирате на външната част на извивката. Ако се намирате от вътрешната страна на извивката, това е благоприятно – там Ци се натрупва.
- Не е мъдро да се строи върху бившо гробище или тракийска могила. Второто съм го виждала в София в кв. Левски.
- Строеж върху боклучище или запустял парцел. В този случай освен чисто физическото изчистване е необходимо да се направи и енергийно изчистване. За това как се прави говорим на курс "Моят дом - моят съюзник. Приказка за дома, енергиите и щастието в него".
- Летище, ЖП линия, трамвайна линия наблизо. Те имат вредно въздействие заради звука. Особено вредно е да се живее в къща, която се намира под трасето на самолетите. Дори в София има такива.

cemetery- Гробище. Домовете на тези, които са си заминали трябва да са далече от домовете на живите.
- Скоростни пътища, мостове, естакади. Ако по пътя се движат коли с нормална скорост, то това е благоприятно.
- Ако режите дървета за да построите дом на тяхно място, трябва да се извадят корените на дърветата. Дори и това да не се налага по строителни причини.

Какво да правим, ако вече живеем в дом, около който има един или няколко от разгледаните фактори?!
Съществуват Фън Шуй лечения, предназначени да отклонят, неутрализират, омекотят, в най-добрия случай да трансформират вредните въздействия. Какво лечение е най-добре да се използва наизуст на може да се каже, защото всеки случай е индивидуален. И винаги на помощ идва радиестезията като начин да изберем най-подходящото лечение, най-подходящия начин.

Някои Фън Шуй специалисти смятат, че ако не виждаме вредното въздействие, то не ни действа. Това не е така, според мен. То си действа на енергийно ниво. Някои по-чувствителни хора го усещат без да знаят за какво става въпрос. Просто казват „тук не е добре, нещо е напрегнато” или „не мога да седя в тази стая”.
За някои случаи има лесни и ефективни решения. За други трябва да се помисли повече. Например, ако имате улица, насочена точно към къщата, в която живеете, може да насадите дървета между къщата и въпросната улица. Ако има място, ако искате и ако дърветата не са прекалено близо до къщата.
Добре е да излекуваме всякакви видове вредни енергии около нас. Това ще ни донесе повече хармония, спокойствие и подкрепа. За това е мъдро да се обърнем към Фън Шуй консултант с опит. Някои консултанти има собствени разработки на Фън Шуй лечения, които са много ефикасни.

Хармоничен и щастлив Фън Шуй!

 

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!

 инж. Елза Панайотова
Фън шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/