• Teaser

Фън Шуй консултации

(50 гласа, рейтинг 4.82 от 5)

Фън Шуй консултации на домове, офиси, магазини, заведения

Консултацията представлява посещение, оглед, разговор със собствениците, анализ и препоръки на място, около 3 ч.


Консултацията включва:

* Фън Шуй изследване на дома и на околната среда, анализ на хороскопа на дома по две школи и на тази база препоръки за пространството.
* Радиестезично замерване на пространството и на необходимите Биоенергийни хармонизатори.

* Нумерологичен анализ на съдбата на всеки човек. По желание - насоки за езотерична литература за четене, духовни практики и методи и др., индивидуално за всеки.  Целта е да се работи на всякакви нива с цел лично осъзнаване и по-щастлив живот.
* Енергийно пречистване на пространството. Прави се от консултанта. На живеещите в домовете и на работещите в бизнес пространствата препоръчвам методи, които те могат да използват за да пречистват пространството сами.


Фън Шуй препоръките целят:

* Определяне на най-благоприятно място и посока на легло (по желание и бюро) за всеки човек индивидуално.
* Определяне на най-благоприятно място и посока на печка и др.
* Неутрализиране на вредни вълни от геопатология и от други източници на електро-магнитни полета.
* Неутрализиране на вредни въздействия от околни сгради и съоръжения, от ръбове на греди и колони, от скосени тавани ...
*
Балансиране на неправилна форма на пространството чрез съвременни похвати.
* Избор и разпологане на биоенергийни хармонизатори за дома и хората.
* Цялостно хармонизиране на средата и привличане на повече животворяща енергия в нея.

За повече информация и личен разговор може да ме намерите на GSM 0887 650176.


Разликата между проекта и консултацията е
, че проектът се предава написан и е по-пълния и добър вариант за практикуване на Фън Шуй. Консултацията е разговор на място и е по-компромисен вариант, преценките са на място, изборът на средства за корекции е измежду по-универсалните Фън Шуй лечения. Докато при проекта подходът е много по-индивидуален, анализът по-пълен (включва няколко школи във фън шуй) и решенията – по-обмислени.

За жилища, в които вече се живее и бизнес пространства, които работят, добър вариант е и консултацията. В този случая се залага на корекции, а размествания са почти невъзможни. За жилища и бизнес пространства, които се проектират, строят, дострояват, прави им се основен ремонт или обзавеждане, по-сериозният и пълен вариант е проект, защото при проект се обмислят много варианти и се избира най-добрия. Чрез радиестезия се избират най-добрите Хармонизатори и тяхното място.

 

Мога да дойда за консултация на живо в София и близките до София места. Другият вариант е консултация по Интеренет, телефон и mail - в цяла България и в други страни.

Необходими данни за консултация:
Рождени дати на хората с малкото име, час (за който се знае) и място на раждане - за предварителни изчисления на нумерология и лично Гуа /рождено число по Фън Шуй/.
Архитектурен план или схема и оглед на обекта: апартамент, къща, вила, офис, магазин, заведение, хотел и др. Добре е схема на пространство да бъде изпратена по mail преди огледа.

Ценовата оферта може да видите тук: https://www.fengshuibg.com/services/services-cost.html

Фън Шуй е приложим на различни етапи от изграждането на жилища и бизнес обекти. Разбира се, по-добре – на по-ранен етап.

Бъдете благословени със здраве, любов и осъзнатост!

Авторските права върху публикациите принадлежат на сайта. Материали или части от тях могат да се ползват при условие че е цитиран автора, има линк към източника и имате разрешение от нас за това. Благодарим предварително!

 инж.
Фън шуй консултант
https://www.fengshuibg.com/